Knjige budućnosti
Knjige koje trebate danas

Naši autori

Dominic O'Brien: Brzi um koji je pokorio Las Vegas

   Jedna u nizu uspješnica Dominica O'Briena, osmerostrukoga šampiona Svjetskoga prvenstva u pamćenju, rekordera iz  Guinnessove knjige rekorda, poslovnoga trenera i …čovjeka kojemu su zbog njegova nepogrešiva pamćenja vrata svih kockarnica u Las Vegasu i &scaron... nastavak »

Španjolski mentalist Ramón Campayo nudi metodiku brzog učenja stranih jezika

  Ramón Campayo jedan je od najboljih svjetskih mnemoničara. Od 1980. godine do današnjega dana sudjeluje u natjecanjima iz pamćenja. Danas je vlasnik velikog broja svjetskih rekorda u brzini zapamćivanja i opsegu materijala za zapamćivanje. Član je Međunarodnog društva MENSA. ... nastavak »

Stanislav Muller: Hologramsko pamćenje

Upoznajte tehniku koja već nakon 45 minuta preobražava svako, pa i najzapuštenije pamćenje. A to je tek početak. U jedinstvenoj knjizi-treningu s praktičnom primjenom Tehnike hologramskog pamćenja dr. sc. Stanislava Müllera pronaći ćete mnogo više od toga. "Ova je knjiga klju... nastavak »

Područja:

Novosti i obavijesti:

U 21. stoljeću gustoća informacijskog toka višestruko se povećala.Više nego ikada trebamo  metodike učenja koje omogućuju brzo, lako i učinkovito postizanje rezultata. Vještina brzog i kvalitetn ... detaljnije

BESPLATNA DOSTAVA
za narudžbe od 105,00 kn