Knjige budućnosti
Knjige koje trebate danas

Naučite engleski u 7 dana

159,00 kn

AUTOR:

Ramon Campayo
(Složite svoj komplet knjiga ovog autora i ostvarite popust od 10% na svaku sljedeću knjigu tog autora! Popust se obračunava u košarici.) » Pogledaj ostale knjige istog autora

KATEGORIJE:

Brzo učenje stranih jezika
Sve knjige

Opis

U ovoj knjizi izložena je revolucionarna metoda učenja osnova engleskog jezika u svega tjedan dana. To je kompletno razrađen priručnik za učenje osnova engleskog jezika prema metodi brzog učenja stranih jezika Ramona Campaye.

U 7 dana ovladat ćete fondom od gotovo tisuću riječi, naučit ćete razgovarati s izvornim govornicima  i ovladati osnovama engleske gramatike.

Na stranicama ove knjige nalazi sve potrebno za početak: popunjene tablice riječi (cijeli osnovni vokabular s prijevodom i izgovorom grupiran u tematske skupine), objašnjenje izgovora, detaljan opis metode brzog pamćenja stranih riječi, gotove upečatljive asocijacije koje pomažu brzo naučiti sve engleske riječi, kratki tečaj osnovne engleske gramatike s primjerima i vježbama i rečenice za vježbe prevođenja.

Izloženi materijal podijeljen je na 7 dana prakse, uz detaljan opis vježbi za svaki dan. Po isteku 7 dana imat ćete vrlo solidna temeljna znanja, dovoljna za sporazumijevanje, a preporuka je da ih nadograđujete uz pomoć iste metode, što zapravo postaje vrlo lako.

 

 

Ramón Campayo jedan je od najsposobnijih umova današnjice i čovjek s najbržim pamćenjem u povijesti. Nosi titulu dosad neporaženog svjetskog prvaka u brzom i dugoročnom pamćenju. Ima iznimno visok kvocijent inteligencije (IQ 194, član međunarodne MENSE) i čita brzinom do četiri tisuće riječi u minuti. Nositelj je više od 60 svjetskih rekorda u različitim vrstama pamćenja. Autor svjetskih bestselera "Naučite bilo koji jezik u 7 dana" i "Superčitanje, superučenje, superpamćenje".

 

I

 

Više od 12 godina Ramón je proveo u poučavanju drugih ljudi tehnikama učenja, pamćenja i brzog čitanja, putem svojih seminara i knjiga. Preko svojih izuzetno popularnih knjiga poučio je više od milijun čitatelja diljem svijeta.

Autor jamči da čete već nakon prvog dana prakse s lakoćom slagati osnovne engleske riječi u rečenice!


SADRŽAJ KNJIGE

Uvod

Poglavlje 1. Osnove metode

Poglavlje 2. Izgovor

Poglavlje 3. Tablice riječi

Poglavlje 4. Glagoli

Poglavlje 5. Imenice

Poglavlje 6. Pridjevi

Poglavlje 7. Prilozi

Poglavlje 8. Pozdravi

Poglavlje 9. Bonton-riječi

Poglavlje 10. Upitne riječi

Poglavlje 11. Osobne zamjenice

Poglavlje 12. Posvojne zamjenice

Poglavlje 13. Pokazne zamjenice

Poglavlje 14. Članovi

Poglavlje 15. Prijedlozi i veznici

Poglavlje 16. Brojevi

Poglavlje 17. Osnovna pravila konjugacije

Poglavlje 18. Glagol „TO BE“ (BITI)

Poglavlje 19. Glagol „TO HAVE“ (IMATI)

Poglavlje 20. Glagol „CAN“ (MOĆI)

Poglavlje 21. Prvi dan prakse

Poglavlje 22. Drugi dan prakse

Poglavlje 23. Treći dan prakse

Poglavlje 24. Četvrti dan prakse

Poglavlje 26. Šesti dan prakse

Poglavlje 27. Sedmi dan prakse

Poglavlje 28. Osnovna gramatička pravila

Poglavlje 29. Kako nastaviti s usavršavanjem jezika nakon 7 dana prakse po metodi iz ove knjige
 

IZ UVODA:

Knjiga Naučite engleski u 7 dana kompletno je razrađen priručnik za učenje osnova engleskog jezika prema metodi učenja stranih jezika koju sam opisao u svojoj knjizi "Naučite bilo koji jezik u 7 dana".
U knjizi će čitatelj naći tablice s riječima, uključujući pojmove na hrvatskom i engleskom, izgovor svake engleske riječi i upečatljive  neobične asocijacije koje pomažu lakše zapamtiti veze između dvije riječi, engleske i hrvatske. To nam omogućuje da vokabular usvojimo pomoću jedinstvene i – najvažnije - učinkovite metode. Bez napora ćete naučiti engleski, svladati korištenje fraza i pritom se još i zabaviti.
Rad je raspodijeljen na 7 dana, a svaki je dan detaljno opisan u knjizi. Naravno, nakon što tih 7 dana prođe, potrebno je i dalje stalno usavršavati znanje engleskog jezika - rad s ovom knjigom predstavlja Vaš prvi korak.
Dopustio sam si također u knjigu uključiti određene pripremne vježbe koje će Vam osigurati veću učinkovitost u učenju i omogućiti da tijekom sedmodnevnog rada izgradite samopouzdanje i steknete lakoću u korištenju engleskoga jezika. 
Čitatelju koji je istinski zainteresiran za učenje jezika savjetujem da ne propusti niti jedan korak ili vježbu preporučene u knjizi.
 

Detaljnije

240 stranica, meki uvez, format 15,5 x 23 cm, nakladnik: Planet Zoe, 2012.

Od istog autora:

Složite svoj komplet knjiga ovog autora i ostvarite popust od 10% na svaku sljedeću knjigu tog autora! Popust se obračunava u košarici.

Područja:

Novosti i obavijesti:

U 21. stoljeću gustoća informacijskog toka višestruko se povećala.Više nego ikada trebamo  metodike učenja koje omogućuju brzo, lako i učinkovito postizanje rezultata. Vještina brzog i kvalitetn ... detaljnije

BESPLATNA DOSTAVA
za narudžbe od 105,00 kn