Knjige budućnosti
Knjige koje trebate danas

Naučite njemački u 7 dana

169,00 kn

AUTOR:

Ramon Campayo
(Složite svoj komplet knjiga ovog autora i ostvarite popust od 10% na svaku sljedeću knjigu tog autora! Popust se obračunava u košarici.) » Pogledaj ostale knjige istog autora

KATEGORIJE:

Brzo učenje stranih jezika
Sve knjige

Opis

U ovoj knjizi izložena je revolucionarna metoda učenja osnova NJEMAČKOG jezika u svega tjedan dana. To je kompletno razrađen priručnik za učenje osnova njemačkog jezika prema metodi brzog učenja stranih jezika Ramona Campaye.

U 7 dana ovladat ćete fondom od gotovo tisuću riječi, naučit ćete razgovarati s izvornim govornicima  i ovladati osnovama njemačke gramatike.

Na stranicama ove knjige nalazi se sve što vam je potrebno za početak: popunjene tablice riječi (cijeli osnovni vokabular s prijevodom i izgovorom grupiran u tematske skupine), objašnjenje izgovora, detaljan opis metode brzog pamćenja stranih riječi, gotove upečatljive asocijacije koje pomažu brzo naučiti sve njemačke riječi, kratki tečaj osnovne njemačke gramatike s primjerima i vježbama i rečenice za vježbe prevođenja.

Izloženi materijal podijeljen je na 7 dana prakse, uz detaljan opis vježbi za svaki dan. Po isteku 7 dana imat ćete vrlo solidna temeljna znanja, dovoljna za sporazumijevanje, a preporuka je da ih nadograđujete, što zapravo postaje vrlo lako.
 

SADRŽAJ KNJIGE

Poglavlje 1. Zašto učiti njemački jezik? 
Poglavlje 2. Izgovor u njemačkom jeziku 
Poglavlje 3. Tablice riječi 
Poglavlje 4. Počnimo govoriti njemački! 
Poglavlje 5. Vježbe 
Poglavlje 6. Rješenja

TABLICE RIJEČI 
Poglavlje 7. Glagoli
Poglavlje 8. Imenice 
Poglavlje 9. Pridjevi 
Poglavlje 10. Prilozi
Poglavlje 11. Pozdravi
Poglavlje 12. Bonton 
Poglavlje 13. Upitne riječi
Poglavlje 14. Osobne zamjenice
Poglavlje 15. Posvojne zamjenice
Poglavlje 16. Pokazne zamjenice
Poglavlje 17. Članovi 
Poglavlje 18. Prijedlozi i veznici 
Poglavlje 19. Brojevi
Poglavlje 20. Snimanje tablica 

SEDAM DANA PRAKSE
Poglavlje 21. Prvi dan 
Poglavlje 22. Drugi dan
Poglavlje 23. Treći dan
Poglavlje 24. Četvrti dan
Poglavlje 25. Peti dan
Poglavlje 26. Šesti dan
Poglavlje 27. Sedmi dan 
Poglavlje 28. Dodatna gramatička pravila
Poglavlje 29. Završne preporuke 
O autoru 
Rječnik 

Ramón Campayo jedan je od najsposobnijih umova današnjice i čovjek s najbržim pamćenjem u povijesti. Nosi titulu dosad neporaženog svjetskog prvaka u brzom i dugoročnom pamćenju. Ima iznimno visok kvocijent inteligencije (IQ 194, član međunarodne MENSE) i čita brzinom do četiri tisuće riječi u minuti. Nositelj je više od 60 svjetskih rekorda u različitim vrstama pamćenja. Autor svjetskih bestselera "Naučite bilo koji jezik u 7 dana" i "Superčitanje, superučenje, superpamćenje".

Detaljnije

304 stranice, format 16,5 x 23 cm, meki uvez, nakladnik: Planet Zoe, 2015.

Od istog autora:

Složite svoj komplet knjiga ovog autora i ostvarite popust od 10% na svaku sljedeću knjigu tog autora! Popust se obračunava u košarici.

Područja:

Novosti i obavijesti:

U 21. stoljeću gustoća informacijskog toka višestruko se povećala.Više nego ikada trebamo  metodike učenja koje omogućuju brzo, lako i učinkovito postizanje rezultata. Vještina brzog i kvalitetn ... detaljnije

BESPLATNA DOSTAVA
za narudžbe od 105,00 kn