Knjige budućnosti
Knjige koje trebate danas

Stanislav Muller: Hologramsko pamćenje

Upoznajte tehniku koja već nakon 45 minuta preobražava svako, pa i najzapuštenije pamćenje.

A to je tek početak. U jedinstvenoj knjizi-treningu s praktičnom primjenom Tehnike hologramskog pamćenja dr. sc. Stanislava Müllera pronaći ćete mnogo više od toga.

"Ova je knjiga ključ novoga pamćenja! I sa zadovoljstvom mogu reći da je u potpunosti plod čiste prakse! Nastala je nakon što sam metodu godinama usavršavao u suradnji s polaznicima naših tečajeva", otkriva nam autor, dr. sc. Stanislav Müller, psiholog s dugogodišnjim iskustvom rada na fenomenima pamćenja.

Knjiga "Zapamti sve! Sjeti se svega!" otkriva potpuno novu tehniku pamćenja koju savladavate pomoću jednostavnih, detaljno opisanih vježbi. Jedino što se od vas traži jest da te vježbe, uz ulaganje minimalnog napora, izvodite tijekom čitanja knjige.

"Nije to obično čitanje. Knjiga je izrazito vizualna, zapravo, rad na njoj iziskuje uključivanje svih vaših osjetila i zato je tako posebna!" dodaje dr. Müller.

Dr. Müller je isprva podučavao mnemotehnikama, no polaznici su se žalili da su naporne. Tražili su metodu pomoću koje bi naprosto pamtili. "Potpuno sam shvaćao da su mnemotehnike mnogima neprirodne, ali standardni programi razvoja pamćenja nisu imali ništa drugo. No, prihvatio sam izazov. Nisam pritom posve odbacio mnemotehnike, izvrsno su se uklopile u novu metodu." 

 

 


U knjizi se paralelno opisuje nekoliko smjerova razvoja pamćenja (razvoj imaginacije, asocijativnog pamćenja, metoda ključnih riječi i dr.). Na čitatelju je da odabere što ga zanima, a najviše oduševljenja obično izaziva metoda "downloadanja" stranica knjige u pamćenje.

Na pitanje o učinkovitosti samostalnoga učenja iz knjige, autor odgovara: "Dali smo sve od sebe, ali najviše ovisi o entuzijazmu čitatelja. Većina posve ovladava metodom, netko ostaje na osnovama, ali i to osigurava barem dvostruko bolje pamćenje. Pozitivne reakcije dobivamo od ljudi svih dobi, od studenata i umirovljenika do poslovnih ljudi."
 
Foto:


"Nije riječ samo o potpuno novoj tehnici razvoja pamćenja, nego i rada s vlastitim mišljenjem. Uistinu vjerujem da se radi o tehnici novog tisućljeća. Naša metoda omogućuje kontinuirani razvoj pamćenja, ali i koncentracije, olakšava učenje stranih jezika, a razradili smo i učinkovitu stresoterapiju. Naime, ustanovili smo da stresovi i neugodna sjećanja jako štete pamćenju i ostalim mentalnim funkcijama. Dakle, isprva smo htjeli samo poboljšati pamćenje, a na kraju smo si poboljšali i kvalitetu života", zaključuje Stanislav Müller.

Hrvatsko izdanje knjige "Zapamti sve! Sjeti se svega! Tajne superpamćenja"  može se naručiti u web knjižari www.knjigebuducnosti.com.
Ovaj tekst je dosad pročitan 6503 puta.

Područja:

Novosti i obavijesti:

U 21. stoljeću gustoća informacijskog toka višestruko se povećala.Više nego ikada trebamo  metodike učenja koje omogućuju brzo, lako i učinkovito postizanje rezultata. Vještina brzog i kvalitetn ... detaljnije

BESPLATNA DOSTAVA
za narudžbe od 105,00 kn