Knjige budućnosti
Knjige koje trebate danas

O nama

 

Planet Zoe d.o.o. je izdavačka kuća. 

Objavljujemo, između ostaloga,  unutar zasebne biblioteke, priručnike s temama osobnog razvoja, mišljenja, pamćenja i učenja. 

 

Svako korištenje www.knjigebucnosti.com  podliježe dolje navedenim uvjetima. Dokumenti objavljeni na www.knjigebucnosti.com  ne smiju se umnažati osim u slučaju da se kopije koriste za osobnu uporabu. Bilo kakvo kopiranje, reprodukcija ili distribucija informacija sadržanih na ovom web site-u dozvoljena je samo uz prethodno izričito pisano odobrenje PLANETA ZOE d.o.o. U slučaju pisanog pristanka kopiranje je dozvoljeno samo uz navođenje svih zadržanih napomena i upozorenja o autorskim pravima, drugih upozorenja o vlasništvu bilo koje vrste, te svih ograničenja od odgovornosti koja su na ovim mrežnim stranicama navedena.
Ove mrežne stranice daju općenite informacije o brojnim temama stručne prirode. Ova web stranica ne sadrži potpune stručne informacije i sačinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene stručnjaka, niti kao preporuka za bilo koji određeni tretman. Niti jedan posjetitelj ne bi smio koristiti informacije sadržane na ovoj internetskoj stranici za dijagnosticiranje ili tretiranje određenog problema bez konzultacije sa za to kvalificiranim stručnjakom.

 

PLANET ZOE d.o.o. poduzet će sve moguće napore kako bi informacije na ovim mrežnim stranicama bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti. Svi korisnici www.knjigebucnosti.com slažu se s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja ovih mrežnih stranica. PLANET ZOE d.o.o. ovime isključuje svoju odgovornost za svaku izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.knjigebucnosti.com kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove web stranice. PLANET ZOE d.o.o. pridržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ovih mrežnih stranica, u bilo koje vrijeme i iz bilo kojeg razloga, bez prethodne obavijesti, te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.
Ove mrežne stranice također sadržavaju informacije trećih strana i poveznice s drugim mrežnim stranicama na Internetu nad kojima PLANET ZOE d.o.o. nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način. PLANET ZOE d.o.o. ne daje nikakva jamstva u pogledu točnosti ili bilo koje druge karakteristike takvih informacija i ne preuzima nikakvu odgovornost za te informacije.
Nad svim slikama i informacijama sadržanim na ovim mrežnim stranicama postoje autorska prava.

 

Pravne informacije o Planet Zoe d.o.o. nalaze se ovdje

Područja:

Novosti i obavijesti:

U 21. stoljeću gustoća informacijskog toka višestruko se povećala.Više nego ikada trebamo  metodike učenja koje omogućuju brzo, lako i učinkovito postizanje rezultata. Vještina brzog i kvalitetn ... detaljnije

BESPLATNA DOSTAVA
za narudžbe od 105,00 kn