Knjige budućnosti
Knjige koje trebate danas

Superpamćenje

Stara Grčka i virtualna putovanja

  IZ KNJIGE DOMINICA O'BRIENA BRZI UM: TRENING ZUČENJA I PAMĆENJA PREMA METODI DOMINICA O'BRIENA     STARA GRČKA I VIRTUALNA PUTOVANJA Tehnike pamćenja što sam ih opisao rezultat su višegodišnjih pokušaja. Možda bih trebao reći pokuša... nastavak »

Hologramsko pamćenje - metodika Stanislava Mullera

Hologramsko pamćenje je individualna mentalna  baza podataka u kojoj se nalazi sve što je osoba radila, vidjela, učila i sposobnosti kojima je u životu ovladala. Također, to je usustavljena percepcija sveg prošlog iskustva i predodžbi o budućnosti, koja osobi olakšava svjestan pristu... nastavak »

Zapamćivanje čistih podataka - Ramón Campayo o asocijativnom pamćenju

Iz knjige Ramona Campayo "NAUČITE BILO KOJI JEZIK U 7 DANA": Čisti podatak je informacija koja se mora naprosto zapamtiti. Nije uvijek moguće samostalno doći do značenja riječi, naročito kad ne postoji nikakva logička naznaka koja bi nam u tome mogla pomoći. Zato ga nazivam „ČISTI PODATAK&l... nastavak »

Područja:

Novosti i obavijesti:

U 21. stoljeću gustoća informacijskog toka višestruko se povećala.Više nego ikada trebamo  metodike učenja koje omogućuju brzo, lako i učinkovito postizanje rezultata. Vještina brzog i kvalitetn ... detaljnije

BESPLATNA DOSTAVA
za narudžbe od 105,00 kn